Kaip blokuoti ką nors „Snapchat“

„Snapchat“ yra socialinis tinklas, geriausiai atspindintis įprastus pokalbius akis į akį. Į jį galima žiūrėti per brangių akimirkų, tokių kaip kelionės, pokalbiai, šventės, šeimos akimirkos, prizmę ... Arba kaip kasdienius veiksmus, kurių trukmė trumpa ir tampa prisiminimais.




„Snapchat“ yra socialinis tinklas, geriausiai atspindintis įprastus pokalbius „akis į akį“. Tai gali būti vertinama per brangių akimirkų, tokių kaip kelionės, pokalbiai, šventės, šeimos akimirkos, prizmę ... Arba kaip kasdienius veiksmus, kurie trunka trumpai ir tampa prisiminimais. Gyvenimo akimirkos tampa tik a Snap - kuri dingsta. Jie ateina pas mus natūraliai, taip pat meilė naudoti šią programą.



„Snapchat“ programa, skirta daugialypės terpės turiniui dalytis, kuri netrukus dings po jūsų skaitymo, turi blogą reputaciją. Būtent dėl ​​vyraujančios pasaulio nuomonės ji naudojama tik mainams su provokuojančiomis nuotraukomis. Kaip ir kitų paslaugų, esmė yra trumpo vaizdo klipo (10 sekundžių) fotografavimas ar filmavimas. Galite bendrinti savo turinį su draugais, kad atidarius turinį būtų galima pamatyti tik vieną kartą. Galite nufotografuoti trumpą ir vaizdo įrašą, ilgai spausdami apskritimą, esantį apatinėje skydelio dalyje.

Sukūrę turinį, galite parašyti tekstą arba ant jo ką nors nupiešti. Galiausiai nurodykite turinio trukmę, o tai reiškia, kad kai jūsų draugas atidarys tą turinį, jis nebegalės jo pamatyti. Spustelėkite rodyklę ir pasirinkite gavėją, o turinys bus nusiųstas gavėjui. Be to, apie tai, kada jie atidarys turinį ir ar tai pateiks atsakymus į jūsų „Snapchat“.



„Snapchat“, kaip ir dauguma kitų socialinės žiniasklaidos programų, siūlo lengvą funkciją blokuoti visus, kurie jus erzina. Ir tai yra patogu pasirinkimas, ypač jei daugelis jus erzina žmonių, su kuriais nenorėtumėte dalintis ar gauti bet kokio turinio.

Jei jus domina, kokiu būdu galite užblokuoti ką nors „Snapchat“ ...

Štai kaip jūs blokuojate ką nors „Snapchat“

  1. Pirmas žingsnis - atidaryti „Snapchat“ programą telefone. Blokavimo parinktis įmanoma tik naudojant „Snapchat“ programą, o ne svetainėje.
  2. Apatiniame dešiniajame „Snapchat“ programos ekrano kampe yra išskleidžiamasis meniu. Kai spustelėsite šį mygtuką, atsidarys draugų sąrašas.
  3. Slinkdami draugų sąrašą galite rasti ir pasirinkti asmenį, kurį norite užblokuoti.
  4. Spustelėjus norimo užblokuoti draugo vardą, bus rodomos trys parinktys. „IOS“, taip pat „Android“ įrenginiuose, trečioji parinktis yra „Blokuoti“. Spustelėkite mygtuką Blokuoti, kad užblokuotumėte erzinantį asmenį.
  5. Grįžę į savo draugų sąrašą pamatysite, kad užblokuotas asmuo virš savo vardo turi didelę raudoną LOCKED piktogramą.
Kaip užblokuoti ką nors „snapchat“
Per: snapchat.com

Tačiau „Snapchat“ vartotojas turi teisę įtraukti į jūsų kontaktų sąrašą, net jei jūs nežinote apie tokius veiksmus. Jei nežinote, kur jie prideda nuotraukų, ar tiesiog nenorite su jomis dalytis nuotraukomis, taip pat galite užblokuoti tą asmenį. Laikykite privačią „Snapchat“ istoriją atlikdami kelis nesudėtingus ir efektyvius veiksmus.



Kaip užblokuoti prie jūsų prisijungusį vartotoją

1 žingsnis : Kai gausite pranešimą, kad kažkas nori jus įtraukti į savo kontaktų sąrašą, pasirinkite parinktį, kurią pridėjau.

2 žingsnis : Eikite į bendrą sąrašą ir raskite asmens vardą.

3 žingsnis : Radę šio asmens vardą, palieskite krumpliaračio piktogramą, kurią pamatysite dešinėje vardo pusėje.

4 žingsnis : Spustelėkite blokavimo ir sulaikymo parinktį, jei norite išsiųsti daugiau įrašų arba peržiūrėti jūsų istoriją.

Papildoma literatūra : Kaip žinoti, ar kažkas jus užblokavo „Snapchat“ ?

Žmonės negaus pranešimų, kurie jau yra jūsų blokavimo sąraše. Jie supras, kad jūs juos užblokavote, kai patikrinsite jų kontaktų sąrašą - jūsų vardas ten nebus rodomas. Be to, užblokavus ką nors, jūsų veikla nustos rodyti kito žmogaus galią.

tinder profilis

„Snapchat“ saugo visų užblokuotų asmenų istoriją, o tai gali būti naudinga taisant klaidas ... Pilnas sąrašas asmenų, kurie buvo užblokuoti „Snapchat“, per laiką, kurį galima rasti konfigūracijos skydelyje. Tai yra patogus įrankis, jei norite atrakinti kai kuriuos savo kontaktus arba per klaidą užblokavote draugą.

Norėdami peržiūrėti užblokuotų kontaktų sąrašą, palieskite krumpliaračio piktogramą, esančią viršutiniame dešiniajame profilio kampe. Gausite išskleidžiamąjį meniu. Eikite į paskyros veiksmus ir pasirinkite Užrakinta. Tokiu būdu pamatysite visų užblokuotų „Snapchat“ vartotojų sąrašą. Paspaudus X ženklą, tai iškart atblokuoja žmones, leidžiant jiems vėl siųsti tekstus ir vaizdus.